Home  |  Ons bedrijf  |  Nieuwe fietsen  |  Gebruikte fietsen  |  Aanbiedingen  |  Nieuws  |  Contact
Martonbikes is verheugd met het dealerschap van Bikefitting meetsystemen. Maatwerk was bij ons al vanzelf sprekend. Nu met het nieuwe meetsysteem in huis hebben we nog meer tools om U beter van dienst te kunnen zijn.

Bikefitting.com is een innovatief bedrijf, gevestigd in Nederland.

Doelstelling: inzichten vanuit de biomechanica en bewegingswetenschappen vertalen naar praktische meetinstrumenten die fietsefficiëntie en -comfort optimaliseren.
Al meer dan 25 jaar is bikefitting.com internationaal bekend als marktleider op het gebied van fietspositiebepaling en framegeometrie. Het ontwikkelt, produceert en verkoopt meetinstrumenten en software voor zowel statische als dynamische fietsmetingen. Voor ruim 1700 dealers in 44 landen is het bikefitting.com advies dé standaard in de markt.

Uit consumentenonderzoek, uitgevoerd door de faculteit bedrijfswetenschappen van de universiteit van Maastricht in 2007, scoorde het bikefitting.com-advies 8.8 op een schaal van 1 tot 10.

Het bikefitting.com meetsysteem wordt ook in de sport-, paramedische praktijk en door opleidingsinstituten gebruikt. De meetsystemen en software worden met training en scholing ondersteund. Uitvoerige handleidingen, video’s en, indien gewenst, indivuele opleiding staan garant voor de kwaliteit van de uitvoering en inhoudelijke onderbouwing van de metingen.

bikefitting.com levert de meetsystemen aan o.a. de vakhandel en zorgt via haar website www.bikefitting.com  dat de produkten een hoge bekendheidsgraad hebben bij de actieve fietsers.

 

Deel het met uw vrienden!


Terug naar overzicht

Meer:
Gewijzigde openingtijden 2018 ivm onze betrokkenheid bij de bmx en mtb sport
Net zoals in 2017 hebben wij ook in 2018 afwijkende openingstijden. Bmx oftewel fietscross is de passie van ons gezin en dat vertaald zich in twee talent volle rijders Nick en Ryan Roelofs, die door h...

Vernieuwde openingstijden
Nieuwe openingstijden vanaf 1 mei 2017

Na ruim vijf jaar nog altijd gek op fietsen.
Martonbikes is een fietsenwinkel met passie voor de fiets en het fietsen.

Helmplicht E-bikes.
Vanaf 2017 zal er een helmplicht gaan gelden voor de zogenaamde high speed e-bikes.

Martonbikes officieel pedalcenter van Crankbrothers pedalen.
Martonbikes is nu ook Crankbrothers pedalcenter.

Diverse media
Hieronder treft U diverse media aan.

MartonBikes en VanNicholas The titanium companie.
VanNicholas Titanium bikes, nu ook verkrijgbaar bij MartonBikes.

Nick Roelofs succesvol op EK bmx, Orleans Frankrijk.
Op de eindronden EK bmx in Orléans Frankrijk, het bmx mekka, heeft bij de boys 14 jaar Nick Roelofs de finale gehaald. Op zich een prima prestatie.

Bmx Team LK 66 pakt twee maal goud op het NK Bmx.
Onder gelukkig droge omstandigheden en niet te veel wind werd het Nederlands kampioenschap BMX, ook wel Fietscross genoemd, verreden op messchien wel de mooiste baan van Nederland in het hoge noordse...

Succes vol fietscross seizoen van graafsche broertjes.
Nick en Ryan Roelofs hebben het seizoen 2011 succes vol afgesloten. Nu genieten ze even van hun wel verdiende rust. En gaan zich in januari 2012 weer voorbereiden op het nieuwe en drukke seizoen wat k...

   Martonbikes  •  Klinkerstraat 27a  •  5361 GV  Grave  •  Tel: 0486-472789  •  Mobiel: 06 30320408  •  E-mail: info@martonbikes.nl